top of page

Českoslovenští vysokoškoláci: Výzva všem poctivým komunistům proti 300 tisícům jejich funkcionářů

Výzva vysokoškolských studentů členům Komunistické strany Československa.

Motto: V roce 1968 začal národ budovat socialismus s lidskou tváří, poté přišly sovětské tanky. Důležité je, co následovalo. Podle spisu sovětských pracovníků bezpečnosti a s pomocí našich byla téměř jmenovitě, jméno po jménu, vytvořena nová struktura moci. Vytvořilo se zde, podle mého odhadu, 200-300 tisíc osob základního kádru moci, kteří stáli proti 15 milionům obyvatel této země.

Valtr Komárek, 30.11.1989


Vy, komunisté, kteří jste do strany vstupovali s ideály původní myšlenky, nezpronevěřte se svým ideám, nenechte se v době rozhodující pro celý národ manipulovat těmito 200 – 300 tisíci funkcionářů strany v čele s jejím vedením. Oni za dvacet let své vlády způsobili nejen ekonomický krach země, ale pro získání s udržení ničím nezaslouženého prospěchu a privilegií neváhali dopustit se i skutečných zločinů, jako je vlastizrada pozváním vojsk Varšavské smlouvy v roce 1968. Jejich dílem je často mnohaleté vězení a všemožné pronásledování občanů, kteří se jejich zvůli odvážně postavili nebo si jen dovolili proti nim něco říci či napsat. Studenti byli vylučováni ze škol, herci a zpěváci nesměli vystupovat, věřící byli vyhazováni z práce. Jejich běsnění vyvrcholilo rozkazem k masakru na Národní třídě. Jejich dílem je i vyloučení a represálie vůči milionu poctivých komunistů v čele s A. Dubčekem. Nedopusťte, aby Vaším jménem vystupovali lidé, kteří ještě před několika týdny plně podporovali jakešovksé totalitní vedení, k němuž patří i Karel Urbánek. Lidé, kteří lhali a lžou Vám i nám, ještě dnes sedí i na nejvyšších i nejnižších funkcích v krajích, okresech a městech, podnicích, školách, zkrátka téměř všude, kam se podíváte. Víme, že i vy dobře znáte tyto konkrétní osoby ze svého blízkého i vzdálenějšího okolí.


Udělejte vše pro to, aby ze svých stranických i nestranických funkcí odešli!


Tito lidé se budou dnes snažit všemi způsoby ovlivňovat veřejné mínění, aby o své nezasloužené postavení nepřišli, aby za své zločiny nebyli hnaní k odpovědnosti. Musíme se připravit i na úskoky a sofistiku. Zdánlivě se budou přidávat na stranu lidu, budou se snažit nás zmást na první pohled líbivými slovy, lež budou vydávat za pravdu.


Komunisté, nedejte se vést těmi, kteří se komunisty jen nazývají!!!


Studenti VŠ


Prosíme vás, předávejte tyto informace dál, případně je rozmnožujte.




3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page